ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Νέα διεθνής διάκριση για αρωματικά φυτά

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 22:00

Εξαιρετική παρουσία είχαν και φέτος τα ελληνικά προϊόντα στον διεθνή διαγωνισμό great taste awards που γίνεται στο Λονδίνο, αφού περίπου 240 ελληνικά προϊόντα βραβεύτηκαν με τρία, δύο και ένα χρυσά αστέρια. Ο αριθμός των βραβευμένων ελληνικών προϊόντων είναι εξαιρετικά υψηλός και κορυφαία θέση μεταξύ των βραβευμένων είχαν τα αγροτικά προϊόντα με πρώτο και καλύτερο το μέλι και τα αρωματικά φυτά.

Ανάμεσα στα βραβευμένα αρωματικά φυτά φιγουράρει κι ένα Θεσσαλικό τσάι του βουνού, από την Καρδιτσιώτικη εταιρία «ΕΥΟΣΜΟΣ», η οποία τιμήθηκε με δύο χρυσά αστέρια και φιγουράρει στις υψηλότερες θέσεις, όσον αφορά στα αρωματικά φυτά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της «Εύοσμος» Παύλο Κόγια «είναι μεγάλη η διάκριση αυτή γιατί ο διαγωνισμός είναι ο δυσκολότερος παγκοσμίως στα αρωματικά φυτά και η συμμετοχή είναι τεράστια. Tα ελληνικά αρωματικά φυτά γενικότερα σε αυτόν τον διαγωνισμό φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά ένα μεγάλο ατού για την πατρίδα μας που λέγεται αρωματικά φυτά. Η Ελλάδα είναι άρωμα, χρώμα και ποιότητα, αλλά μένει σε εμάς τους έλληνες να το αναδείξουμε και να το προωθήσουμε στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό γιατί δυστυχώς καταναλώνουμε πολύ λίγα από τα δικά μας αρωματικά φυτά και προτιμούμε (ως συνήθως) τα ξένα. Μία χώρα σαν την Ελλάδα με τόσα θαυμάσια προϊόντα είναι καιρός να βρει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά και να ταυτιστεί η Ελλάδα με τη λέξη ποιότητα».
Να σημειωθεί ότι η εταιρία «ΕΥΟΣΜΟΣ» βραβεύεται συνεχώς από το 2014 για τα προϊόντα της και ως τώρα έχει κερδίσει 4 διακρίσεις, με τη φετινή να είναι η πιο μεγάλη, αφού βραβεύθηκε με δύο χρυσά αστέρια.
 Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass