ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ 85.000 ΕΥΡΩ - ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Συνελήφθη επιχειρηματίας με 110 γραμμάρια κοκαΐνης

• Δύο Αλβανοί διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στον Βόλο

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 16:19

ΤΡΙΚΑΛΑ

Mε 110 γραμμάρια κοκαΐνης, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και χρηματικό ποσό άνω των 85.000 ευρώ συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 43χρονος Τρικαλινός.

Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της αναψυχής και εστίασης ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του νομού.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας «συνελήφθη, σήμερα (19-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 43χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (31,4) γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
• ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (79,1) γραμμαρίων,
• (25) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
• μία ζυγαριά,
• μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer),
• ένα κινητό τηλέφωνο και
• το συνολικό χρηματικό ποσό των (85.145) ευρώ.
Κατασχέθηκε επίσης και προαναφερόμενο όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων».
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Εξάλλου μεσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους που είχαν παρκάρει στην είσοδο του Βόλου μοίραζαν τις ποσότητες κοκαΐνης που θα διακινούσαν, δύο Αλβανοί που κατοικούν μόνιμα στην πόλη, χωρίς να φαντάζονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.
Όταν οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν ότι έκαναν αλισβερίσι, τους ακινητοποίησαν και ο εκπαιδευμένος σκύλος τους ερεύνησε το αυτοκίνητο, όπου ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με  κοκαΐνη βάρους 108,86 γραμμαρίων, που αντιστοιχούσαν σε περίπου 1.000 δόσεις! Πάνω στους δράστες, ηλικίας 26 και 40 χρόνων, κατασχέθηκαν 360 ευρώ.
Στα σπίτια τους βρέθηκαν άλλη μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,21 γραμμαρίου και μετρητά ύψους 3.700 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το όχημά τους και δύο κινητά.
Με δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 16,74 γραμμάρια ηρωίνης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 54χρονος Έλληνας, μετά από έλεγχο που του έγινε στο Ηράκλειο. Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν 200 ευρώ προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος και μια ζυγαριά ακριβείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass