ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ενα «Βιβλιοδέντρο» στο Μουσείο Τσιτσάνη

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2017 15:41

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη απέκτησαν τα Τρίκαλα! Σε δέντρο ακριβώς δίπλα από το Μουσείο Τσιτσάνη, εγκαινιάστηκε χθες το «Βιβλιόδεντρο».

Πρόκειται, όπως αναφέρεται από το Δήμο Τρικκαίων, το νέο σημείο για το book crossing, τη συνήθεια της ανταλλακτικής «βιβλιοφαγίας», στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας από τον Δήμο Τρικκαίων. Τι περιλαμβάνει αυτή η συνήθεια;  Λάτρεις του βιβλίου σε καθορισμένα σημεία, όπως τονίστηκε,  εναποθέτουν ένα βιβλίο δικό τους, παίρνοντας κάποιο άλλο για να διαβάσουν. Στη συνέχεια μπορούν να το αφήσουν σε άλλο σημείο ανταλλαγής, σε άλλη πόλη, ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Και να το πάρει έτσι, δεύτερος αναγνώστης, που θα το αφήσει επίσης σε άλλο σημείο. Καθένας γράφει το σημείο ανταλλαγής και το βιβλίο, όπως και σχόλια για την επιλογή του, εξήγησε η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Τα πρώτα βιβλία τοποθετήθηκαν από τα μέλη της τρικαλινής ομάδας book crossing. Στο τέλος, μαθητές των σχολείων άφησαν και πήραν βιβλία, για να ξεκινήσουν και αυτά το δικό τους ταξίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass