Οργανώνεται Eμποροβιοτεχνική Eκθεση και Εκπτωτικό Χωριό

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2018 17:36

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας μέσω συνέντευξης Τύπου η πραγματοποίηση της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας και του 1ου Εκπτωτικού Χωριού που θα οργανωθεί στον χώρο των παλιών καπναποθηκών στην Καρδιτσομάγουλα. Στην συνέντευξη συμμετείχαν ο προέδρος του Επιμελητηρίου κ. Ντενίσης, τα μέλη του προεδρείου και του Δ.Σ. και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Καραμπίκας.  


Η φετινή διοργάνωση στηρίζεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιμελητηρίων Θεσσαλίας καθώς επίσης και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΠΕΔ Θεσσαλίας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Τα περίπτερα θα λειτουργήσουν από 12 έως 16 Οκτωβρίου 2018 και το Εκπτωτικό Χωριό θα διεξαχθεί από 20 έως 27 Οκτωβρίου.
Όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη «το ΕΒΕ Καρδίτσας δίνει σήμερα το έναυσμα στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα επιμονής και ζήλου, για ένα καλύτερο αύριο για να μπορέσουν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Με την 16η εμποροβιοτεχνική έκθεση και το 1ο εκπτωτικό χωριό, ο έμπορος, ο επιχειρηματίας και ο συνδυασμός γαστρονομίας ως πολιτισμός θα γίνουν ένα και θα γιορτάσουν όλοι μαζί. Για να αποδείξουμε ότι η Καρδίτσα είναι ακόμη ζωντανή επιχειρηματικά, εμπορικά και πολιτιστικά και ότι η έξοδος από τις δυσκολίες περνάει μέσα από τα δικά μας χέρια, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Καλούμε όλους τους επιχειρηματιες και εμπόρους του νόμου μας να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass