Εργασίες συντήρησης του Κολυμβητηρίου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2018 16:44

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες στην μικρή και την μεγάλη πισίνα, ώστε το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους αθλούμενους. Αντικαθιστώνται τα πλακάκια που έχουν σπάσει και στοκάρονται οι αρμοί τους με κατάλληλο υλικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει και συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού αθλητικού κέντρου με εργασίες χρωματισμών κτλ.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχ.Τάντο, επέβλεψε χθες τις εργασίες και ανέφερε σχετικά : «Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας συνεχίζει τις παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους με ευαισθησία στις ανάγκες των αθλουμένων, βελτιώνοντας τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο Κλειστό Κολυμβητήριο δραστηριοποιούνται σήμερα αρκετοί σύλλογοι με εκατοντάδες μέλη, ενώ πολλοί είναι και οι συμπολίτες που το επισκέπτονται κατά τις ώρες του κοινού, γι’ αυτό και εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να υποστηρίξουμε τη δράση τους διατηρώντας τις εγκαταστάσεις στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερο βάρος στον μαζικό αθλητισμό με κύριο γνώμονα την ανάπτυξή του και τη διάδοσή του, έτσι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στους περισσότερους αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των υποδομών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass