Ανεξαρτητοποίηση του Γ. Σακελλαρίου

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο υποψήφιος για τον Δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιώργος Σακελλαρίου ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», του Δημάρχου κ.Τσιαντή.

Στην σχετική δήλωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Μετά τη θερινή περίοδο και σε λιγότερο από ένα δίμηνο από τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς μου, διαπιστώνω την ανυπαρξία του πολιτικού ήθους και της πολιτικής αξιοπρέπειας στην παράταξη του Δημάρχου. Αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό μου από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, ανικανότητα αξιωματούχων (αντιδημάρχων) να αντιμετωπίσουν τα στοιχειώδη της καθημερινότητας των δημοτών, εγκατάλειψη και αδιαφορία για τα πάντα, επικρατούν πλέον στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και η μοναδική παρουσία του επιθυμούντος την ισοβιότητα Δημάρχου, μετά των δορυφόρων του, ήταν στους χορούς των συλλόγων και στις περιορισμένου ακροατηρίου εκδηλώσεις του Δήμου. Είμαι βέβαιος ότι η ακυβερνησία του Δήμου τους επόμενους μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές, θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους δημότες και στη χαμηλή ποιότητα των όποιων έργων έχουν δρομολογηθεί να γίνουν. Σας διαβεβαιώ, ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα προσπαθήσω να εμποδίσω, αν δεν καταφέρω να αποτρέψω, τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα, να καταστρέψουν ό,τι απέμεινε από υπηρεσίες και δράσεις για τους δημότες. Ωστόσο, μπροστά στην επερχόμενη δυστυχώς κατάρρευση της λειτουργίας του Δήμου, καλώ όλες και όλους που συμμετέχουμε στα δρώμενα του Δήμου μας και ιδιαίτερα τη νεολαία, να συμβάλουμε όλες και όλοι μαζί, η καθεμιά και ο καθένας ξεχωριστά, στο μέτρο της ευθύνης που μας αναλογεί, στο μεταβατικό αυτό διάστημα, στη διασφάλιση της στοιχειώδους λειτουργίας του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των δημοτών και να αποτρέψουμε φαινόμενα απαξίωσης και καταβαράθρωσης του κύρους, με το οποίο πρέπει να περιβάλλεται ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, τόσο σε επίπεδο Νομού, όσο και σε επίπεδο θεσμών της Πολιτείας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass