Βανδαλισμοί στο Μουζάκι

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2018 15:26

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Θύμα βανδάλων έπεσαν για πολλοστή φορά  η κεντρική πλατεία του Μουζακίου και η νέα παιδική χαρά  όπου μανιασμένοι νεαροί κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους μ’ αποτέλεσμα να διαλύσουν παγκάκια, φώτα, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, όργανα παιδικής χαράς κλπ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου, οι καταστροφές είναι ιδιαίτερα μεγάλες και εντοπίζονται κυρίως στην αποξήλωση  παγκακίων, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, φωτιστικά, καταστροφές οργάνων κλπ.
Τον χώρο της πλατείας και την παιδική χαρά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός μαζί με τον πρόεδρο του Μουζακίου κ. Πούπη και διαπίστωσαν πως οι νεαροί χρησιμοποίησαν τα άδεια μπουκάλια από τον κάδο ανακύκλωσης γυαλιών που υπάρχει στην πλατεία προκειμένου να σπάσουν τα φωτιστικά σώματα, ενώ στην παιδική χαρά κατέστρεψαν όργανα, τη βρύση και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Μετά απ’ όλα αυτά ο Δήμος Μουζακίου ενημέρωσε το Α.Τ. Μουζακίου και ζήτησε για πολλοστή φορά  να εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα που είναι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό στην πόλη.
«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που οδηγούν πολίτες του Δήμου μας να προβαίνουν σε τέτοιου είδους καταστροφές και μάλιστα με μανία, σ’ ένα χώρο που αποτελεί στολίδι για το Μουζάκι και χώρο ξεκούρασης και αναψυχής για όλους τους κατοίκους. Η παιδική χαρά ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό και δυστυχώς η μανία των καταστροφέων ήταν τέτοια που διέλυσαν καινούργια όργανα, τη βρύση κλπ. Εδώ και καιρό είχαμε ενημερώσει την αστυνομία για τις καταστροφές που παρατηρούνταν στην πλατεία, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα» δηλώνει ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass