Φεστιβάλ Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2018 15:47

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Το τριήμερο 28,29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018, η Καρδίτσα φιλοξενεί ένα ξεχωριστό πολιτιστικό – περιβαλλοντικό - αθλητικό φεστιβάλ μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν πτυχές της τοπικής κοινωνικής δραστηριότητας και λαϊκής παράδοσης.

Βασικός διοργανωτής είναι ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας, ένας ιστορικός και λαοφιλής σύλλογος που έχει προσφέρει πολλά στην κοινή προσπάθεια διαφύλαξης του φυσικού περιβάλλοντός μας, αλλά και στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους μέσα από επιτυχημένες συμμετοχές και διακρίσεις μελών και ομάδων του σε διοργανώσεις σκάκι και πιγκπόγκ της χώρας μας.
Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΦΟΚ κ. Βασίλη Τσαντήλα και των συνδιοργανωτών αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου, προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας – δημάρχου Μουζακίου κ. Γιώργου Κωτσού. Του αντιδημάρχου Καρδίτσας κ. Γιάννη Σβάρνα και μελών του Ομίλου.
Όπως τονίστηκε, πρόκειται για ένα μουσικό-χορευτικό υπερθέαμα από 100 εκτελεστές τραγουδιών του Ελληνικού σινεμά και θεάτρου, χορούς από τη Μακεδονία και τη Θράκη, μουσικές συναυλίες, παράσταση Καραγκιόζη, προβολή βραβευμένου ντοκιμαντέρ και δημοφιλή επιτραπέζια αθλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass