Στο Αστυνομικό Μουσείο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2018 16:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας συνοδευόμενος από τους διευθυντές Αστυνομίας Λάρισας ταξίαρχο κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, Καρδίτσας ταξίαρχο κ. Δημήτριο Γατσούνια, Μαγνησίας αστυνομικό διευθυντή κ. Βασίλειο Μαρκογιαννάκη και Τρικάλων αστυνομικό διευθυντή κ. Γεώργιο Σπηλιόπουλο πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας μετά από σύσκεψή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής και η γενική γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Ελένη Αντωνίου υποδέχθηκαν τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς και τους ξενάγησαν στους χώρους του Μουσείου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουν τα πολλά ιστορικά μουσειακά εκθέματα μνήμης και αξίας, τα οποία έχουν σχέση με τα Σώματα της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων. Στους επισκέπτες παρουσιάστηκε μέρος του ιστορικού διατηρητέου αρχειακού υλικού, το οποίο πιστοποιεί και επιβεβαιώνει πτυχές της πολύχρονης ιστορικής πορείας των Σωμάτων. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για την ενεργή συμμετοχή και την καθημερινή παρουσία του Μουσείου στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, καθώς και για την επισκεψιμότητα που παρουσιάζει, ζωντανή και διαδικτυακή. Ήδη, ο αριθμός των επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ξεπέρασε τις 80.300.
Ο υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Δημήτριο Καλλιαντζή για την ενημέρωση, την ξενάγηση και την προσφορά των αναμνηστικών και ανταπέδωσε προσφέροντας μία καλαίσθητη εικόνα του αγίου Αχιλλίου πολιούχου και προστάτη Λάρισας, ως ενθύμιον διαρκές. Προτού λήξει η συνάντηση, ο ίδιος και οι Διευθυντές Αστυνομίας κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους στο τηρούμενο βιβλίο επισκεπτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass