Εκθεση ωδικών πτηνών στα Τρίκαλα

ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 15:49

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά ο πέμπτος διαγωνισμός - έκθεση του Συλλόγου Καναρινιών Αγριοπουλιών Θεσσαλίας.

Τρικαλινοί όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν χρωματισμούς, σχήματα και μελωδίες που θα τους προσφέρουν οι φτερωτοί μας φίλοι. Ταυτοχρόνως, η έκθεση θα φιλοξενεί και μέλη του αντίστοιχου Συλλόγου της Λάρισας, ενώ οι Θεσσαλοί μπορούν να θαυμάσουν πάνω από 300 πουλιά που θα βρίσκονται στους χώρους της Πινακοθήκης Μάρκελλου, στο Λαογραφικό Μουσείο, που έχει ανακαινισθεί και μπορεί να φιλοξενεί επιλεγμένες εκθέσεις. Επίσης, έμπειροι εκτροφείς και πιστοποιημένοι κριτές θα απαντούν σε ερωτήσεις, επιλύοντας απορίες σε σχέση με τη φροντίδα των ωδικών πτηνών ως κατοικίδιων. Σκοποί της έκθεσης είναι: - Να βοηθήσει την επικοινωνία των ενδιαφερομένων για τα θέματα του συγκεκριμένου χόμπι - Να διαδοθεί στην τοπική κοινωνία η γνώση για τα πουλιά, με βάση την ενημέρωση και τη συμμόρφωση όλων στις διατάξεις για τα απειλούμενα είδη - Να βελτιωθεί η ποιότητα των πουλιών από πιστοποιημένους κριτές Όπως σημειώνουν τα μέλη του ΣΚΑΘ, «έχει διαπιστωθεί ότι αν ένα παιδί φροντίσει ένα καναρίνι, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή του, γίνεται πιο υπεύθυνο» κάτι που μπορεί να οδηγήσει και σε ενασχόληση με τα πουλιά ως χόμπι. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 4 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass