ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑIΩΝ:

Προτάσεις για ανάδειξη του λόφου Προφήτη Ηλία

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2019 21:38

ΤΡΙΚΑΛΑ ( Της ανταποκρίτριάς μας)

Κατατέθηκε στον Δήμο Τρικκαίων το 1ο παραδοτέο της ομάδας εργασίας που συντάσσει την "Πρόταση αξιοποίησης και ανάδειξης του Λόφου του Προφήτη Ηλία. Η πρόταση τίθεται προς διαβούλευση με τους δημότες Τρικκαίων, που μπορούν να καταθέσουν ελεύθερα

τα σχόλια και τις απόψεις τους, με σκοπό την τελική του διαμόρφωση. Επιμέρους ερωτήσεις θα τεθούν στους δημότες το Σεπτέμβριο, ώστε να κωδικοποιηθεί περαιτέρω η εν λόγω πρόταση. Με την αναβάθμιση, αλλαγή, αναμόρφωση του λόφου του Προφήτη Ηλία, o εμβληματικός για την πόλη των Τρικάλων λόφος ετοιμάζεται να πάρει νέα μορφή. Η συγκεκριμένη πρόταση, στην τελική της μορφή, τονίζεται πως θα αποτελέσει τον «οδηγό» για μια νέα μορφή, προστασία, ανάδειξη του λόφου, η οποία περιλαμβάνει τους παρακάτω πέντε βασικούς άξονες: 1. Βελτίωση της Προσβασιμότητας του λόφου και της σύνδεσής του με την πόλη. 2. Ανάπτυξη, Ανάδειξη και ανάπλαση δικτύου μονοπατιών. 3. Προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. 4. Ένας λόφος για τους κατοίκους: Δασική Αναψυχή και Εκπαίδευση. 5. Διαδρομές Ιστορίας και Πολιτισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass