Μπλόκο σε λεωφορείο με υπεράριθμους μαθητές

Σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα - Αφαίρεσαν το δίπλωμα του οδηγού

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2023 10:08

ΤΡΙΚΑΛΑ
Υπεράριθμο βρέθηκε ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού περιπάτου.
Στο λεωφορείο επιβιβάστηκαν δύο μαθητές παραπάνω και, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, η μία μαθήτρια καθόταν στο πάτωμα, μπροστά από ένα κάθισμα και ο συμμαθητής είχε βάλει πάνω της ένα μπουφάν για να μη φαίνεται.
Όταν η Αστυνομία σταμάτησε το λεωφορείο για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες και αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον οδηγό, καθώς άτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο σε περίπτωση ατυχήματος.


Οι μνήμες από το δυστύχημα το 2004 στο «φονικό πέταλο» του Μαλιακού, εκεί που 7 μαθητές σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, δεν σβήνουν ποτέ από το μυαλό των κατοίκων της Φαρκαδόνας.
Έτσι, όταν έγινε γνωστό ότι στο λεωφορείο που επέβαιναν μαθητές του Γυμνασίου της ίδιας περιοχής, ήταν υπεράριθμο, πατέρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ακολούθησε έλεγχος.
«Η Αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του. Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο Γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου» λέει μητέρα μαθητή.
Η διευθύντρια του σχολείου, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά, αμφισβητώντας τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα με μαθήτρια να κρύβεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass