Νέα Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο των Σοφάδων

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2013 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:41
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Καθήκοντα Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου ανέλαβε η Δημοτική Σύμβουλος Σοφάδων κ. Ηρώ Βασιλείου, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 18 Ιουλίου.
Μετά από την αίτηση παραίτησης από το αξίωμα του Προέδρου που υπέβαλλε κ. Κατσικάρας για προσωπικούς λόγους, το Δημοτικό Συμβούλιο παρέδωσε τη σκυτάλη σ’ ένα νέο πρόσωπο το όποιο αναλαμβάνει για πρώτη φορά ευθύνες.
Ο κ. Κατσικάρας θεώρησε υποχρέωσή του να ευχαριστήσει αρχικά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ευχαρίστησε επίσης τους Αντιδημάρχους αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την τιμή που του έκαναν εκλέγοντάς τον δυο φορές Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος θεώρησε υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και τους υπαλλήλους του Δήμου, τους προϊσταμένους των υπηρεσιών αλλά και τη γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου για την πολύτιμη συμβολή τους στην καθημερινή διεκπεραίωση των εργασιών.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στον κ. Κατσικάρα για την υποδειγματική άσκηση των καθηκόντων του ως Πρόεδρος αλλά και για την κατάθεση της ψυχής του σε κάθε δημοτική υπόθεση και θέμα.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και επικεφαλείς των παρατάξεων οι οποίοι συμφώνησαν με την άποψη ότι ο κ. Κατσικάρας αναβάθμισε το ρόλο του Προέδρου του Δ.Σ και συνέβαλε με ουσιαστικό τρόπο στις εποικοδομητικές συνεδριάσεις προς όφελος του Δήμου.
Τέλος, αφού έγινε αποδοχή της παραίτησης του κ. Κατσικάρα, εξελέγη νέα Πρόεδρος η κα Βασιλείου με 21 ψήφους.
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε :
«Επενδύουμε έμπρακτα στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι κερδίζουν επάξια θέσεις ευθύνης. Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος είναι η νεότερη Δημοτική Σύμβουλος και μία από τις νεότερες γυναίκες Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων. Έχουμε εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους του Δήμου μας. Εύχομαι μια καλή και αποτελεσματική θητεία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass