ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

10,8 εκ. ευρώ για τη Ν. Μοναστηρίου-Σοφάδων

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:50
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στην τελική ευθεία εισέρχεται από Περιφέρεια Θεσσαλίας η συνέχιση των εργασιών στην Εθνική Οδό Ν. Μοναστήρι-Σοφάδες προϋπολογισμού 10,8 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα το έργο μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας δημοπρατείται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκου, της θεματικής αντιπεριφερειάρχη κ. Κόκκαλη-Κουβέλη Γεωργίας, και των περιφερειακών συμβούλων κ.κ Ευάγγελου Λέμα και Ορέστη Ψαχούλα.
«Πρόκειται για ακόμα ένα μεγάλο οδικό έργο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που εισέρχεται στη φάση της υλοποίησης», δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός και συνέχισε: «Ως αιρετή περιφερειακή αρχή θέσαμε εξ’ αρχής ως έναν από τους στόχους μας να παρέμβουμε αποφασιστικά στον τομέα της οδικής ασφάλειας, της βελτίωσης της καθημερινότητας για όλους τους Θεσσαλούς καθώς και την διευκόλυνση της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων. Το συγκεκριμένο έργο, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν, καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε ώστε να πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση του άξονα Σοφάδες – Νέο Μοναστήρι, που θα συνδέει με ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα με το έργο αυτό ενισχύουμε θέσεις εργασίας και στηρίζουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass