ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΛΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:48
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Καρδίτσας πραγματοποίησαν χθες εκατοντάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Καρδίτσας ζητώντας να σταματήσουν οι πολιτικές λιτότητας και να προστατευθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της εκπαίδευσης στη χώρα μας.
Η πορεία ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατέληξε στην πλατεία Δικαστηρίων όπου εν χωρώ οι μαθητές καταδίκασαν τα σκληρά μέτρα λιτότητας, την έξαρση της πολιτικής βίας και το… «νέο Λύκειο».
Περίπου οκτώ σχολεία στην Καρδίτσα και δύο στον Παλαμά τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή μας, ενώ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των δασκάλων και των καθηγητών όσο περνούν οι ημέρες φθίνουν ολοένα και περισσότερο! Το αξιοπερίεργο είναι ότι δέκα ημέρες μετά την έναρξή τους, τα ποσοστά της συμμετοχής μόλις και μετά βίας αγγίζουν διψήφια νούμερα, γεγονός που προβληματίζει σοβαρά τους συνδικαλιστές εάν τελικά έχει νόημα η συνέχιση των απεργιών!
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το πρωί οργανώθηκε αγωνιστική συγκέντρωση από συνδικαλιστικούς φορείς στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, η οποία όμως ήταν αρκετά υποτονική σε σύγκριση με την τελευταία μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη μας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass