ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ

Ζωτικής σημασίας έργο στην Οξυά Μουζακίου

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:16
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ένα πολύ σημαντικό έργο για το ορεινό χωριό της Οξυάς του Δήμου Μουζακίου ολοκληρώθηκε και αφορά τη διευθέτηση του ρέματος Αγράμπελης, το οποίο δημιουργούσε τεράστια προβλήματα λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερών και φερτών υλών.
Το Δασαρχείο Μουζακίου μετά από αίτημα του Δήμου Μουζακίου προχώρησε στην κατασκευή ενός άρτιου τεχνικού έργου μέσα στην κοίτη του ρέματος που συγκρατεί τις φερτές ύλες και διευθετεί τα ύδατα ώστε πλέον να μη δημιουργούν πρόβλημα στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων μέσα απ’ αυτό.
 Σημειώνεται ότι ο οδικός άξονας που συνδέει το κέντρο του χωριού με τον οικισμό του Μοναστηρίου της Αγίας Τριάδας, είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του χωριού καθώς τον χρησιμοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για τη μεταξύ τους επικοινωνία.
Το έργο που είχε προϋπολογισμό 120.000 ΕΥΡΩ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια και εξέφρασε την πλήρη του ικανοποίηση:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Δασάρχη Μουζακίου καθώς και τους συνεργάτες του για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως να εκφράσω την ικανοποίησή μου καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε στο χωριό της Οξυάς λύθηκε με την κατασκευή του έργου στο ρέμα της Αγράμπελης. Ετσι πλέον οι κάτοικοι του χωριού δεν θα έχουν πρόβλημα με τη διέλευσή τους από το κέντρο του χωριού προς το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass