ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ Γ. ΝΤΕΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Νέα διοικητική κρίση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 01 Απρ 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Καρδίτσας - η οποία είχε προκύψει μεσούσης της θητείας, με εσωτερικές αρχαιρεσίες στο Δ.Σ. μετά από μια κρίση μεγάλης χρονικής διάρκειας που ξέσπασε τον Αύγουστο του 2013  και… η ιστορία επαναλαμβάνεται σχεδόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Ο λόγος για τον πρώην και νυν Α’ Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Ντενίση, τον πρώην και νυν Γενικό Γραμματέα κ. Ευρυπίδη Παπουτσή που υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από τα αξιώματά τους και τον τότε επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» κ. Ηλία Αντωνίου,  ο οποίος καλείται σήμερα από την θέση του προέδρου του ΕΒΕ, να διαχειριστεί μια νέα διοικητική κρίση, αυτή τη φορά αντιμέτωπος με τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, όπως είχε κάνει και ο προκάτοχός του κ. Βύρων Παππάς πριν την τελική αποχώρησή του τον Απρίλιο του 2014!

Οι αιτίες της νέας κρίσης δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ζήτημα με την συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ των συνεργαζόμενων συνδυασμών των κ.κ. Ντενίση και Αντωνίου στη διοίκηση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δ.Σ. για την αναπλήρωση με εσωτερική διαδικασία, των δυο κενών θέσεων στο προεδρείο του ΕΒΕ.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για την επόμενη τετραετία, θα διεξαχθούν στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass