ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 25ΧΡΟΝΟΣ

Κατασχέθηκαν 900 πακέτα τσιγάρων

Δημοσίευση: 14 Νοε 2013 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:53
Πάνω από 900 λαθραία πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Συνελήφθη ένα άτομο 50 χρόνων και αναζητείται ένας 25χρονος, για κατοχή ναρκωτικών. Η σύλληψη έγινε προχθές το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 717 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών και 8 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική αυτοκόλλητη ταινία φόρου γνησιότητας - φόρου κατανάλωσης, καθώς επίσης και επτά 7 γραμμάρια κάνναβης σε χώρο χρησιμοποιούμενο από τον 25χρονο. Ακολούθησε έρευνα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του συλληφθέντα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 186 πακέτα τσιγάρων, τα οποία ομοίως δεν έφεραν την ειδική αυτοκόλλητη ταινία φόρου γνησιότητας - φόρου κατανάλωσης.
Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου, ενώ οι αναλογούντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 871,07 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass