Έλαβαν τα λαθραία τσιγάρα μέσω ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2013 13:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:18

Με δέμα του ΚΤΕΛ παρέλαβαν λαθραία τσιγάρα, δύο άτομα που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα ο ένας αντιστάθηκε και εξύβρισε τους αστυνομικούς.  Κατασχέθηκαν συνολικά  500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.  

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Δευτέρας στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός κι ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής λαθραίων τσιγάρων, της αντίστασης, της απείθειας, της εξύβρισης και της απειλής.   

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για άφιξη δέματος στο Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων, το οποίο περιείχε τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, οι αστυνομικοί έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση. Εκεί, προσήλθε για να παραλάβει το δέμα ένας οδηγός ταξί, ο οποίος στη συνέχεια το παρέδωσε στον 54χρονο.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 54χρονο, ο οποίος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός ταξί μετέφερε το δέμα με τα λαθραία τσιγάρα ενεργώντας για λογαριασμό του 32χρονου υπηκόου Πακιστάν, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό του. Εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο υπήκοος Πακιστάν κατέβαλλε στον οδηγό ταξί το κόμιστρο της μεταφοράς του δέματος από το ΚΤΕΛ προς την οικία του 54χρονου, ενώ το δέμα με τα λαθραία τσιγάρα αποστέλλονταν από την Αθήνα από άγνωστους μέχρι στιγμή συνεργούς του υπηκόου Πακιστάν.

Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων σ’ αυτά φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass