Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Παλαμά Καρδίτσας

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2013 15:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:28

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που έγινε τον Αύγουστο του 2010 σε υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) στον Παλαμά Καρδίτσας.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 34, 32 και 31 ετών αντίστοιχα, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και της παράνομης οπλοχρησίας.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της (02-08-2010), ο 34χρονος με τον 32χρονο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποκριάτικες μάσκες, έθραυσαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα της κύριας εισόδου του υποκαταστήματος και εισήλθαν στο εσωτερικό. Εκεί, με την απειλή ενός υποπολυβόλου κι ενός πιστολιού αφαίρεσαν από συρτάρι γραφείου το χρηματικό ποσό των (10.350) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει από τη Λάρισα, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν για να συνεχίσουν τη διαφυγή τους με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος παρείχε συνδρομή στους άλλους δύο δράστες, για τη διάπραξη της ληστείας, καθώς επίσης ο 32χρονος με τον 34χρονο που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές κι έχουν καταδικαστεί για αδικήματα όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κ.ά.

 

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, τέσσερα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και μία κάρτα SIM.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ημεδαπών υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.   

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass