Ο Θ. Ψύρρας για το ΞΕΝΙΑ Τσαγκαράδας

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:53

Για «την εγκατάλειψη του ξενοδοχείου “Ξενία” της Τσαγκαράδας» κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, και αίτηση κατάθεσης εγγράφων ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Θ. Ψύρρας. Ο βουλευτής αναφέρει και τα εξής:

«Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου φυλάσσονταν από ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η ΕΤΑ ΑΕ διέκοψε την συνεργασία. Συνέπεια αυτού είναι το ξενοδοχείο να παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης , ενώ δε λείπουν καθημερινά και οι κλοπές στο βασικό εξοπλισμό του κυρίως σε αντικείμενα αξίας. Σε αυτοψία από το σχετικό κλιμάκιο του Δήμου σημειώθηκε η τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το ξενοδοχείο. Επιτήδειοι αφαιρούν σε καθημερινή βάση κιγκλιδώματα, σωληνώσεις υδροδότησης και θέρμανσης, γεννήτριες και γενικότερα κάθε αντικείμενο αποτελούμενο από μέταλλο, χαλκό και σίδηρο. Παράλληλα, ο κατεστραμμένος εξοπλισμός, κυρίως τα σπασμένα τζάμια στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες αποτελούν κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο ξενοδοχείο λειτουργούν το δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού των μαθητών αλλά και όσων κινούνται στον περιβάλλοντα χώρο. Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο υπουργός: Πώς σκοπεύει η ΕΤΑ ΑΕ να διαχειριστεί το ξενοδοχείο; Έχουν ξεκινήσει ή σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δημοπράτηση του ξενοδοχείου; Ποια είναι η τύχη των υπολοίπων Ξενίας της Ελλάδος και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από την ΕΤΑ  ΑΕ; Ποια είναι τα ακίνητα που έχουν περιέλθει στη διαχείριση της ΕΤΑ ΑΕ;»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass