Κόντεψαν να καούν ζωντανοί...οι εμπρηστές

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2013 16:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:59

Κόντεψαν να καούν ζωντανοί, οι ίδιοι οι δράστες, που έβαλαν φωτιά σε καφέ μπαρ στο Βόλο, σήμερα τα ξημερώματα. Οι εμπρηστές εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημα, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί στα ρούχα τους και το σώμα τους και να υποστούν σοβαρά εγκαύματα Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι, σε κρίσιμη κατάσταση.

 Αναλυτικά: Σήμερα και περί ώρα 04.10 στο Βόλο, δύο 29χρονοι ημεδαποί, εξαιτίας προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχαν με 30χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη «καφέ-μπαρ», προξένησαν με εύφλεκτο υγρό, εμπρησμό στο κατάστημα, την ώρα που αυτό ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Κατά την αποχώρησή τους από το κατάστημα εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί στα ρούχα τους και το σώμα τους και να υποστούν σοβαρά εγκαύματα, ενώ προκειμένου να σωθούν, έπεσαν στη θάλασσα, απ’ όπου ανασύρθηκαν από προστρέξαντες αστυνομικούς και διερχόμενους πολίτες.

Οι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας τους (πολλαπλά εγκαύματα), διεκομίσθησαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία για εμπρησμό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες, έχει εκτίσει κατά το παρελθόν ποινή φυλάκισης, για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία αλλοδαπού.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass