ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» με rock πινελιές

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:08
ΒΟΛΟΣ
 
Ένα έργο «δοκιμασμένο», πλούσιο σε αλληγορίες και ταυτόχρονα επίκαιρο για την σημερινή κοινωνικό – πολιτική συγκυρία, δίνει την ευκαιρία στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου να παρουσιάσει μία παραγωγή, η οποία απευθύνεται από κοινού και με την ίδια ένταση σε ανήλικους και ενήλικους θεατές. Μία μεγάλη παραγωγή, με 14 ηθοποιούς, με 6 διαφορετικά σκηνικά, 38 κοστούμια, εντυπωσιακά εφέ, πλούσια μουσική, που βασίζεται σε μία αριστοτεχνική θεατρική διασκευή όπως αυτή των Ι. Σιδέρη – Ν. Δροσάκη, εντυπωσίασε τους πρώτους θεατές και αποτελεί ψυχαγωγική πρόταση για την περίοδο Μαρτίου – Μαΐου 2013.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη, Σκηνικά – Κοστούμια Ιωάννας Τουλούπη, Φωτισμούς Κώστα Τατάκου. Βοηθός Σκηνοθέτη και υπεύθυνος για τα video o Χαράλαμπος Παυλίδης, ενώ τα τραγούδια του έργου διασκευάστηκαν και ενορχηστρώθηκαν στο Studio A440 του Γιώργου Ζαγόρη (Τα τραγούδια της παράστασης είναι διασκευές επάνω σε κλασικές rock μελωδίες - τραγούδια των Queen, Jon Bon Jovi, The Clash, Bruce Springsteen, Fredie Mercury, Pat Benatar. Το μουσικό θέμα της παράστασης αποτελείται από διασκευές και διαφορετικές ενορχηστρώσεις στο κομμάτι «Fear of the Dark» των Iron Maiden).
Παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Ματίνα Καλογεροπούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ειρήνη Κουτρουμάνου, Αντώνης Κουτσελίνης, Σπύρος Μαβίδης, Μαρία Μαργαρίτη – Χαϊντούτη, Νατάσα Μήττα, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Δημήτρης Νάνος, Σταμάτης Παγασαίος, Χαράλαμπος Παυλίδης, Περικλής Τσαμαντάνης, Μαρία Φραγκουδάκη. Συμμετέχει ο χορωδός Γαβρήλος Μουσκής.
Οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Φλεβάρη και το έργο θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 8.000 θεατές σε οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 9,00 το βράδυ στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του έργου και για το ενήλικο κοινό. Βραδινή παράσταση επίσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 9,00 το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass