ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΙΣ 14.00

Σήμερα η κηδεία του Αθ. Νάκου

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2013 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:13
 ΒΟΛΟΣ
Κηδεύεται σήμερα στις 2 μ.μ. από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου ο αποβιώσας αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος, που έχασε τη μάχη για τη ζωή την Πέμπτη, από μετεγχειρητική αναπνευστική λοίμωξη, έπειτα από επέμβαση bypass.
Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και χθες συνεχίστηκαν οι δηλώσεις πολιτικών ,σημαινόντων προσώπων της κοινωνίας καθώς και ανθρώπων που συμπορεύτηκαν επαγγελματικά με τον εκλιπόντα.
Σε δηλώσεις χθες προέβησαν οι:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ
Ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρ. Κέλλας δήλωσε τα ακόλουθα:
" Η είδηση του αδόκητου θανάτου του καλού μου φίλου και έξοχου πολιτικού άνδρα, Θανάση Νάκου με συγκλόνισε. Με το θάνατό του, η Ελληνική Βουλή, η Νέα Δημοκρατία και η Μαγνησία χάνουν έναν εξαίρετο πολιτικό, έναν ευπατρίδη ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και πίστη τις αρχές του και τον τόπο του. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του"
ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ
Ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα για την απροσδόκητη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Θανάση Νάκου.Ενός πολιτικού άνδρα αφοσιωμένου στην αποστολή του και με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μαγνησία. Αγωνίστηκε για την πατρίδα μας με ήθος και αξιοπρέπεια.Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ
Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στην οικογένεια του εκλιπόντος μηχανικού Θανάση Νάκου, Αντιπροέδρου της Βουλής, καθώς και στο ΤΕΕ Μαγνησίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας Ντ. Διαμάντος, ο οποίος προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση:Η πολυετής προσφορά του Θανάση Νάκου στα κοινά του ΤΕΕ και στην πολιτική ζωή καθώς και το εγνωσμένο ήθος του καθιστούν την απώλεια του οδυνηρή και δυσαναπλήρωτη. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και εκ μέρους όλου του Τμήματος για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ.
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, πληροφορηθείς τον θάνατο του Θ. Νάκου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Ο Θανάσης Νάκος, πορεύτηκε σε όλο του το βίο, με γνώμονα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.Είναι βέβαιο πως δεν θα λείψει μόνο από την εκλογική του περιφέρεια, αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια"
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Με την αναγγελία του θανάτου οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση για τον αναπάντεχο χαμό του Βουλευτή της Ν.Δ. Μαγνησίας και Β΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου.
Ο Θανάσης Νάκος υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας, πιστός στις ιδέες του, αγωνιστής με σοβαρή παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας. Πάσχισε για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τον τόπο του και με το έργο του άφησε παρακαταθήκη για τη Μαγνησία αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.Άνθρωπος διαλλακτικός, ικανός να συμβιβάζει τις αντιθέσεις και να παράγει συνθέσεις, στέλεχος με σκέψη πολιτική και δράση ανθρώπινη, έντιμος, συνεπής και εργατικός, ο Θανάσης Νάκος προσέφερε σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε.Συνεπής στις ιδέες και τις αρχές του κατάφερνε να κερδίζει την εκτίμηση και το σεβασμό των συνεργατών του. Άντρας σεμνός και μετριοπαθής, χαρακτήρας έντιμος και συναινετικός.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η εξής:
«Αιφνίδια και απρόοπτα, έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Νάκος, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό και ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, για το νομό μας και την κεντρική πολιτική σκηνή. Η δημιουργικότητά του, η μαχητικότητά του και το ακάματο της προσωπικότητάς του, ήταν τα χαρακτηριστικά του ανδρός, που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Ο νομός μας έχασε μια ξεχωριστή πολιτική οντότητα και ο σύλλογός μας, έναν καλό του φίλαθλο.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους, στους φίλους και στους συνεργάτες του.Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, θα παραστεί σύσσωμο στον ύστατο χαιρετισμό».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass