ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στο Βόλο την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:48
 Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλο μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα μιλήσει στις 20.15 στην παραλία σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Μαγνησίας, και στην συνέχεια θα γίνει συζήτηση με τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Κώστα Πουλάκη και εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται λίγο πριν το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, και υπό την βαριά σκιά της μνημονιακής πολιτικής που λεηλατεί τους πολίτες και οδηγεί την χώρα στην πλήρη αποικιοποίηση, μέσα σε ένα πλαίσιο οικονομικού και κοινωνικού μαρασμού, περιστολής των εργασιακών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών!
Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο έλεος της πολιτικής που οδήγησε στην κρίση. Αυτή η πολιτική, όχι μόνον δεν θα λύσει τα προβλήματα, αλλά όσο συνεχίζεται, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται για την χώρα και τον λαό της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται εδώ για να οργανώσει τη δημοκρατική ανατροπή του πολιτικού συστήματος και των δομών που το στηρίζουν, για να ανοίξει τον δρόμο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, στηριγμένης σε ένα ευρύ μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μιας κυβέρνησης που θα θέσει τη χώρα σε νέα τροχιά έχοντας βασικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας και κύρια κριτήρια, τη Δημοκρατία, το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, τη σταθερή εργασία και την κοινωνική ασφάλεια για όλους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass