ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Σοφία Σωτηράκου επανεξελέγη πρόεδρος Συλλόγου Ιατρών στο ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2016 1:08

 

Μετ’ εμποδίων συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το οποίο συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, «στο πρώτο Δ.Σ., της Τρίτης 15 Μαρτίου, μετά τις εκλογές της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016, με ομόφωνη απόφαση των μελών που συμμετείχαν, ανεδείχθησαν:

Πρόεδρος: Σωτηράκου Σοφία, αντιπρόεδρος: Μάρκου Κατερίνα, γραμματέας: Γκάνιας Νικ., ταμίας: Παπατσίμπας Γεώργιος».

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης των γιατρών στο ΠΓΝΛ, πήραν μέρος τα τέσσερα από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και συγκεκριμένα οι εκλεγμένοι της παράταξης «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ», οι οποίοι και κατέλαβαν τις τέσσερις θέσεις του προεδρείου.

Απουσίαζαν τα τρία εκλεγμένα μέλη της παράταξης «Ενωτική Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ» και συγκεκριμένα οι Γεωργία Παπαδάμου, Αργυρώ Πετσίτη και Γεώργιος Καράγιωργας.

Απαντώντας σε ερώτηση της «Ε» σχετικά με τους λόγους της απουσίας των μελών αυτών, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σωτηράκου αρκέστηκε να δηλώσει ότι «έχει την εξουσιοδότηση του προεδρείου μόνο για τη χθεσινή ανακοίνωση».

Αξίζει πάντως να τονιστεί, ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών που δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, η «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών του ΕΣΥ» εξέλεξε 4 μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο, λαμβάνοντας 123 ψήφους και η «Ενωτική Συνεργασία Ιατρών του ΕΣΥ» εξέλεξε 3 μέλη, καθώς έλαβε 121 ψήφους.

Στη σχετική καταμέτρηση, βρέθηκαν επίσης 3 λευκά και 8 άκυρα ψηφοδέλτια.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass