Διεθνές Σεμινάριο – Κλινικό Φροντιστήριο στο Πανεπιστημιακό

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 11:48 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Μαρ 2016 23:41

Η Νευροχειρουργική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε συνεργασία με το τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν την 1 και 2 Απριλίου Διεθνές Σεμινάριο-Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα: “DIAGNOSIS AND MANAGEMENT OF HEAD AND PERIPHERAL NERVE INJURY”.

Το εξειδικευμένο αυτό κλινικό φροντιστήριο θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στις εγκαταστάσεις της Ιατρικής σχολής στη ΒΙΟΠΟΛΗ, δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, «η υψηλού επιπέδου αυτή επιστημονική εκδήλωση έχει σκοπό να καλύψει πολλαπλές πτυχές της διάγνωσης και της πολύ παραγοντικής αντιμετώπισης των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και των κακώσεων των περιφερικών νεύρων.

Φιλοδοξεί επίσης να ενημερώσει νέους ειδικούς και ειδικευόμενους ακτινολόγους, χειρουργούς τραύματος, νευροχειρουργούς, ορθοπαιδικούς, και εντατικολόγους με τα νεώτερα δεδομένα στα θέματα αυτά καθώς και να ανασκοπήσει συστηματικά και αποδοτικά να συνοψίσει για αυτούς με τρόπο εύχρηστο και διδακτικό την σχετική πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία.

Θα συζητηθούν πολύπλοκα περιστατικά και θα δοθεί ευκαιρία να εκπαιδευτούν νέοι γιατροί μέσω διαδραστικών hands on συνεδριών σε τεχνικές νευροπαραμέτρησης.

Για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί διεθνούς φήμης επιστήμονες ακτινολόγοι, νευροχειρουργοί, ορθοπαιδικοί και νευροεντατικολόγοι με εξειδίκευση σε κάθε τομέα για να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους αλλά και να προβληματιστούν μαζί μας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η πόλη της Λάρισας να αγκαλιάσει και αυτή την εκδήλωση όπως τόσες άλλες στο παρελθόν».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με την επιστημονική αυτή εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.neurosurgery-uth.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2413502738 και 2413502101.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass