ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 20:47

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Α. Βλάχου

(τηλ. 2410-685591, avlachou@uth.gr) ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα (www.med.uth.gr),

το (@meduth) & το (facebook.com/meduth).

Καθαριότητα περιβάλλοντος χώρου από συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων & Ευχαριστίες εκ μέρους του Προέδρου

Συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων καθάρισαν και φρόντισαν τον περιβάλλοντα χώρο της Ιατρικής Σχολής. Ο Πρόεδρος, Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας κ. Ι. Στεφανίδης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Α. Καλογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Καλτσά και την Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιαστικής Αγροτικής Ανάπτυξης, κα Δ. Αράπκουλε για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Επιπλέον ευχαριστεί τους κ.κ. Χ. Παπαδόπουλο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρασίνου, Γ. Κυραμά, Προϊστάμενο Τμήματος Καθαριότητας& Αποκομιδήςκαι Η. Καραφύλλη, Επόπτη Καθαριότητας για την επιμέλειατης καθαριότητας του χώρου.

Τελετές Ορκωμοσίας Προπτυχιακών φοιτητών, Μεταπτυχιακών φοιτητών &

Τελετή αναγόρευσης & καθομολόγησης των Διδακτόρων του Τμήματος

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή αναγόρευσης και καθομολόγησης των Διδακτόρων του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία των κ.κ. Αναπληρωτή Πρύτανη Έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζ. Μαμούρη, του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Χ. Μπιλλίνη και του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Γ. Χατζηγεωργίου. Ακολούθησε η τελετή ορκωμοσίας των μεταπτυχιακών φοιτητών και η τελετή ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Αναπληρωτής Πρύτανης Έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Ζ. Μαμούρη

Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής κ. Χ. Μπιλλίνης

Αναπληρωτής Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Γ. Χατζηγεωργίου

Στους χαιρετισμούς τους ο Αναπληρωτής Πρύτανη, ο Κοσμήτορας και ο Αναπληρωτής Προέδρου συνεχάρησαν τους φοιτητές, γιατί μία τέτοια σημαντική ημέρα αποτελεί την επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους σε όλα τα χρόνια της φοίτησης. Τα συναισθήματα είναι αναμενόμενο να είναι έντονα, ανάμικτα και πρωτόγνωρα.Οι γνώσεις που έχουν αποκτηθεί θα αποτελέσουν ένα βασικό εφόδιο για την μελλοντική επαγγελματική πορεία. Οι εμπειρίες της φοιτητικής ζωής θα αποτελούν πάντα μία όμορφη και γλυκιά ανάμνηση.

Επιβραβεύονται επίσης και οι αγώνες και θυσίες των γονιών, οι οποίοι παρακολουθούσαν την τελετή απονομής συγκινημένοι και υπερήφανοι.Και τέλος αναφέρθηκαν στη μεγάλη συνεισφορά των καθηγητών στην πρόοδο των πτυχιούχων, όπως επίσης και των στελεχών των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών του Τμήματος καθώς επιβραβεύονται και οι δικές τους προσπάθειες σήμερα.

Σεμινάριο: ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Λάρισα Τμήμα Ιατρικής, Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, 08-09-10 Απριλίου 2016

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας της νέας ποιητικής συλλογής του Μανόλη Πρατικάκη Λιθοξόος

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 8.00μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Χαιρετισμό, εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή κ. Ι. Στεφανίδη, θα απευθύνει ο Αναπληρωτής Προέδρου Καθηγητής κ. Γ. Συρογιαννόπουλος.

Θα συντονίσει ο κ. Χρ. Αλμυρούλης, Φιλόλογος και θα μιλήσουν οι κ.κ. Μ. Πρατικάκης, Ψυχίατρος-ποιητής-συγγραφέας, Χρ. Χαραλαμπάκης, Καθηγητής Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ-συγγραφέας, Α. Χαϊδεμένος, Ψυχίατρος-Διδάκτωρ ΕΚΠΑ και Κ. Λάνταβος, Γιατρός-ποιητής.

Θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Μανόλη Πρατικάκη και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου, από το έργο «Αθέατος Κόσμος», σε ερμηνεία κ. Β. Κούρτη και σε καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Σπ. Καβαλιεράτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass