Του τα... είπε του υπουργού ο Χρήστος Κέλλας

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 20:05

* ΤA είπε από την καλή ο Χρ. Κέλλας στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό που ήταν στην Παρασκευή στη Λάρισα και βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπει ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Πολλά τα θέματα, αλλά μεταξύ άλλων έθεσε αυτό των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων στα οποία η Κυβέρνηση άλλαξε όνομα και τα έκανε γενικής διάθεσης ώστε να πωλούνται και σε άλλους χώρους. Και υποτίθεται ότι αυτό έγινε για να πωλούνται φθηνότερα αλλά τελικά πωλούνται σε διπλάσια τιμή!

«Καλά στα βαφτίσια είναι πρώτη η Κυβέρνηση, την “αποκρατικοποίηση” ας πούμε τη βάφτισε “αξιοποίηση” σχολίαζε μετά.

Μετά έθεσε και το θέμα που όλοι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ δεν έχουν πάρει ευρώ μέσα στο 2016 αλλά από όλους περισσότερο «υποφέρουν» οι φυσιοθεραπευτές, οι οποίοι κάθε δυο μήνες πρέπει να πληρώνουν τον ΟΑΕΕ αλλά… αλλά αφού δεν πληρώνονται πώς να πληρώσουν; Και το κορυφαίο; Έκαναν έγγραφο στον διοικητή του ΟΑΕΕ ζητώντας παράταση μέχρι να πληρωθούν και τους απάντησε «δεν υπάρχει περίπτωση».

Και βεβαίως απλήρωτοι είναι και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι είναι σε επίσχεση εργασίας και όπως είπε ο Χρ. Κέλλας «απειλούνται» από τον ΕΟΠΥΥ με διακοπή σύμβασης!

Με αυτά και άλλα παρόμοια, είναι σαφές ότι η Υγεία πρέπει να βρει την… υγειά της και ενίοτε δεν θα ήταν κακό να την… κούραρε και ένας καλός ψυχίατρος!

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass