ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Δ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

Νέα πτέρυγα νοσηλείας αξιωματικών στο 404 ΣΓΝ Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2016 12:10

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το 404 Στρατιωτικό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας δεν πρόκειται να κλείσει, έδωσε, χθες, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, εγκαινιάζοντας τη νέα πτέρυγα νοσηλείας αξιωματικών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να προετοιμάζεται κάτι διαφορετικό, όταν ξεκινάει η λειτουργία μιας υπερσύγχρονης πτέρυγας με δυνατότητα κάλυψης των αναγκών νοσηλείας 15 ασθενών.

Όπως επισημάνθηκε παράλληλα, το έργο εκτελέστηκε στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών υγειονομικής υποστήριξης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς και των οικογενειών του.

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 249.000 ευρώ, κατασκευάστηκε από την 735 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων, υπό την επίβλεψη της 1ης Στρατιάς. Οι εργασίες για την κατασκευή του ξεκίνησαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώθηκαν στις 10 Αυγούστου 2016, δύο μήνες νωρίτερα από τον χρόνο που προβλεπόταν.

Στην τελετή των εγκαινίων, εκτός από το στρατιωτικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας – εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων -, Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Ανθή Χαλιβέρα, τα στελέχη των ΑΝΕΛ, Γιώργος Ακριβούλης και Σταύρος Γατής, καθώς και εκπρόσωποι των θρησκευτικών, δικαστικών, αστυνομικών αρχών της περιοχής και των ενώσεων αποστράτων.

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 404 ΣΓΝ

Των χθεσινών εγκαινίων προηγήθηκε η τελετή παραλαβής – παράδοσης καθηκόντων διευθυντή του 404 Στρατιωτικού Γενικού Νοσοκομείου, από τον απερχόμενο, αντισυνταγματάρχη Κωνσταντίνο Βαβλιάκη στο νέο, συνταγματάρχη Δημήτριο Καραθανάση.

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο διοικητής της ΜΕΡΥΠ, υποστράτηγος Αστέριος Παπαχρήστου, που ήρθε για τον σκοπό αυτό από τη Θεσσαλονίκη.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass