ΣΤΟ 30ό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Δραστηριότητα της Χειρουργικής Κλινικής

Δημοσίευση: 24 Νοε 2016 9:10

Στο πρόσφατο 30ό Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής που διενεργήθη 8-12 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν ενεργά σχεδόν όλα τα στελέχη της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, μέλη ΔΕΠ και στελέχη του ΕΣΥ της κλινικής μας, συμμετείχαν με 5 Προεδρεία, 4 Διαλέξεις, 3 Στρογγυλές Τράπεζες, 2 Σχολιασμούς Επιλεγμένων Εργασιών, 10 Προφορικές Ανακοινώσεις, 4POSTERS και 4 VIDEO.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώθηκε επίσης, το σεμινάριο BSS, υπό τη αιγίδα του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας, με οργανωτικό συντονιστή τον αν. καθηγητή της Χειρουργικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Ζαχαρούλη.

Τέλος, στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στην Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, εκλέχθηκε πρόεδρος ο καθηγητής Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Κων/νος Τεπετές. Έτσι η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική της Λάρισας, αναλαμβάνει και την ευθύνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εν λόγω εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass