ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πανελλήνιο σεμινάριο ρινολογίας

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2015 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:19

Στη Λάρισα, από σήμερα Παρασκευή 27 έως μεθαύριο Κυριακή 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία και την Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής Σχολής Λάρισας, με τον καθηγητή ΩΔΡΛ Ιωάννη Μπιζάκη να σημειώνει πως το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει διαλέξεις - στρογγυλές τράπεζες, φροντιστήρια, όπου συμμετέχουν έμπειροι και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες.

Στο σεμινάριο, που θα γίνει στο ξενοδοχείο "Ιμπέριαλ", εκτός της κλασικής θεματολογίας και της ενδοσκοπικής χειρουργικής ρινός- παραρρινίων και της ρινοδιαφραγματοπλαστικής, θα καλυφθούν και θέματα όπως μεταξύ άλλων, τα συμβάματα-επιπλοκές στη Ρινολογική Χειρουργική, η ρινοκολπίτιδα με και χωρίς πολύποδες στα παιδιά, η αλλεργική μυκητιασική ρινοκολπίτιδα, η διάτρηση ρινικού διαφράγματος (αίτια - διερεύνηση – αντιμετώπιση), η αλλεργική ρινίτιδα και οι νεότερες εξελίξεις, οι παθήσεις ρινός και σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας, οι τοπικές θεραπείες στη χρόνια ρινοκολπίτιδα κ.α.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή, στις 4.30, ενώ για τις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί η εναρκτήρια τελετή (αφιερωμένη στη μνήμη του Σάββα Καζάνα) με τον ιατρό ΩΡΛ Θ. Σφήκα, με ομιλία του θα αναπτύξει την ιστορία της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass