Καρκίνοι του παχέος εντέρου και του παγκρέατος

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 16:12 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιουν 2015 21:03

Στους καρκίνους του πεπτικού συστήματος είναι αφιερωμένο το 4ο επιστημονικό συμπόσιο που διοργανώνει το Παθολογικό Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε συνεργασία με την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.

Το συμπόσιο, θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ με θέμα «Εξελίξεις και διλήμματα στους καρκίνους του παχέος εντέρου και του παγκρέατος».

Όπως σημειώνεται από του2 διοργανωτές «η επιτυχία των τριών προηγουμένων θεματικών συμποσίων για τους καρκίνους του πεπτικού συστήματος και η αποδοχή από μέρους της ογκολογικής κοινότητας οδήγησε στην οργάνωση και του παρόντος 4ου συμποσίου.

Η οργανωτική επιτροπή με ικανοποίηση διαπιστώνει, ότι η ετήσια αυτή θερινή θεματική ογκολογική συνάντηση τείνει να καθιερωθεί στο γίγνεσθαι της ελληνικής Ογκολογίας. Η σύγχρονη φαρμακολογία και μοριακή βιολογία σπεύδουν με ταχύτητα δυσανάλογη εκείνης με την οποία η ογκολογική επιστημονική κοινότητα κατορθώνει να αξιοποιεί θεραπευτικά τις καινοτομίες και η διαφορά αυτή γεννά ερωτήματα και ανάγκη επινόησης ευέλικτων και ευφυών κλινικών ερευνητικών προσεγγίσεων.

Ο δημόσιος τομέας υγείας, παρ' όλες τις απώλειες που έχει υποστεί μετά την οργανωμένη επίθεση απαξίωσης και αποσύνθεσης, είναι εδώ παρών, ενεργός, συζητά, προβληματίζεται, θέτει επιστημονικά ερωτήματα και αναζητά λύσεις και εξηγήσεις με πάθος, διορατικότητα και οξυδέρκεια». Στο συμπόσιο θα συμμετάσχουν επιστήμονες από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass