ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ

Εκδήλωση για τα παιδιά με σύνδρομο «Ντάουν»

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 8:51

 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ατόμων με Σύνδρομο Dοwn “O Κύκνος” και μια πλειάδα λαρισαϊκών φορέων και επιχειρήσεων διοργανώνουν φιλανθρωπικό Gala την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 21.30, στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Τυρνάβου για την ενίσχυση των σκοπών του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “O Κύκνος”.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη συμμετοχή των 4 ευρώ ανά άτομο, θα διατεθούν αποκλειστικά στην έκδοση ενός μοναδικού βιβλίου για τα ελληνικά δεδομένα του συλλόγου με τίτλο: Το (πολύ ξεχωριστό) χρωμόσωμα 21”.

Στόχος του συλλόγου είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων για όλα τα θέματα που αφορούν στους τομείς ανάπτυξης και την επίτευξη της κοινωνικής αποδοχής και ενσωμάτωσης των παιδιών με Σύνδρομο Dοwn.

Στο Gala τοπικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν δωρεάν δείγματα των προϊόντων τους στο κοινό και θα διανεμηθούν δωρεάν γαστρονομικές δημιουργίες από χορηγούς της εκδήλωσης.

Αντί εισιτήριου, οι θεατές θα αγοράσουν συλλεκτικές κονκάρδες που απεικονίζουν το νούμερο 21 (το χρωμόσωμα που ευθύνεται για τη γέννηση παιδιών με Σύνδρομο Dοwn).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας, τραγούδι, χορό από τον νικητή του Dancing with the Stars Richard Szilagyi, μάγους, κλόουν για παιδιά, face painting, body painting και πολλά άλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass