Εκλογές ανασυγκρότησης του Δ.Σ.

ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:20

Με έναν υποψήφιο και μόνο για την κάλυψη της κενής θέσης στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας- μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Γιάννη Μακρυγιάννη- έληξε προχθές η προθεσμία των ενδιαφερόμενων φαρμακοποιών - μελών του Συλλόγου.

Παρ’όλα αυτά, θα διεξαχθούν κανονικά οι συμπληρωματικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί, όπως αναφέρει στην «Ε» ο αντιπρόεδρος και κ. Νικόλαος Γκανάκης, ο οποίος έχει αναλάβει προσωρινά χρέη προέδρου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ακόμη και με έναν υποψήφιο θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εκλογές, για το τυπικό μέρος της διαδικασίας. Θα ακολουθήσει με μυστική ψηφοφορία η ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα παραμείνει μέχρι και τη λήξη της θητείας, τον Νοέμβριο του 2019».

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Παναγούλη 25, 6ος όροφος), και τις ώρες από 8.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας είχαν όλα τα μέλη του Συλλόγου και οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να υποβάλουν

σχετική αίτηση στη Γραμματεία του συλλόγου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ

Ο επί 35 χρόνια πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας

κ. Γιάννης Μακρυγιάννης, δηλώνει στην «Ε» ότι παραιτήθηκε για σοβαρούς λόγους υγείας και ότι η αποχώρησή του δεν αφορά και μόνο στη θέση του προέδρου, αλλά, όπως υποστηρίζει, δεν φιλοδοξεί να επανέλθει στη διοίκηση.

Το οκταμελές σήμερα Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Νικόλαος Γκανάκης αντιπρόεδρος και εκτελών χρέη προέδρου, Νικόλαος Παλάσκας γραμματέας, Νικόλαος Μπέης ταμίας και μέλη: Δημήτριος Μιχαήλ, Νικόλαος Κοντογιάννης, Μιχαήλ Τσιμπιρίδης, Βασίλειος Ρήγας και Κωνσταντίνος Πασχόπουλος.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass