Ευχές και νουθεσίες στους σπουδαστές νοσηλευτικής

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 15:42

Με μια κινέζικη παροιμία για την αξία της προσπάθειας στην κατάκτηση της γνώσης ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου ευχήθηκε χθες στις νέες και τους νέους, που θα παρακολουθήσουν στο ΔΙΕΚ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου την ειδικότητα της νοσηλευτικής, για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

«Σπρώξε σαν να σπρώχνεις το βουνό και τράβα σαν να τραβάς την ουρά της τίγρης» είπε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ καλώντας τους νεοεισερχόμενους στο ΔΙΕΚ να υπερβάλουν εαυτό προκειμένου να επιτύχουν ό,τι επιθυμούν υποστηρίζοντας πάντως ότι η ειδικότητα του νοσηλευτή και του βοηθού νοσηλευτή έχουν μέλλον σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη και προγραμματίζονται προκηρύξεις για την πρόσληψη προσωπικού.

Με αγιασμό στον περιβάλλοντα χώρο του αμφιθεάτρου ξεκίνησε φέτος, δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, το ΔΙΕΚ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, που θα λειτουργήσει με 33 νεοεισερχόμενους σπουδαστές και άλλους 26 σπουδαστές στο δεύτερο έτος –η φοίτηση είναι διετής.

Στη διάρκεια του αγιασμού τόσο ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας κ. Παν. Νάνος όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα υγείας κ. Βασ. Πινακάς ευχήθηκαν στους σπουδαστές για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκαν στην αξία του νοσηλευτή στο δημόσιο σύστημα υγείας και τους κάλεσαν να αντιμετωπίσουν την ειδικότητά τους ως λειτούργημα αναδεικνύοντας την ανθρωπιστική διάσταση του επαγγέλματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass