«Αποκαλυπτήρια» για το Πολυιατρείο- ANIMUS

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2019 15:08

Ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του αναμενόμενου Πολυιατρείου–ANIMUS σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ιατρών – συνεργατών της εταιρείας όπου αναλύθηκαν όλες οι πτυχές του εγχειρήματος με ομιλητές της παρουσίασης τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Αχιλλέα Νταβέλη και τους συνεργάτες του, από τον κατασκευαστικό τομέα την Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Αυγή Χατζηπέτρου και από τον ιατροτεχνολογικό και συμβουλευτικό τομέα τον κ. Θεόδωρο Φυτιλά (Μάνατζερ υπηρεσιών Υγείας και Διδάκτορα του Ευρωπαϊκού Δικαίου Υγείας).

Η κατασκευαστική εταιρεία Ankontech παρουσίασε τις κατασκευαστικές καινοτομίες και τη λειτουργία της κτιριοδομής, ο κ. Φυτιλάς αναφέρθηκε εκτενώς στην ψηφιακή διασύνδεση όλων των δομών και στην ψηφιακή Κάρτα Υγείας που θα ξεκινήσει εντός του 2019 να εφαρμόζεται σε όλους τους πελάτες- ασθενείς των δομών του ομίλου.

Περισσότεροι από εβδομήντα γιατροί, επιστημονικά υπεύθυνοι και συνεργάτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις δομές του ομίλου από τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Πάρι Καλογεράκη.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αχιλλέα Νταβέλη σε θέματα κυκλικής οικονομίας και κυρίως για την πρωτοποριακή κάρτα παροχής υπηρεσιών υγείας της ANIMUS AE, η οποία θα περιλαμβάνει σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή για τον επίδοξο πελάτη- αγοραστή της, δωρεάν τις περισσότερες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ομίλου σε όλες τις δομές του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass