Εκδήλωση για τον καρκίνο του στόματος

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 16:25

Με αναφορές στην ιστορία της Λάρισας, με επίκεντρο τους σακατζήδες, που κουβαλούσαν νερό από τον Πηνειό στα σπίτια των Λαρισαίων μέχρι τα εγκαίνια του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ από τον δήμαρχο Μιχάλη Σάπκα, ξεκίνησε την παρέμβασή του στην εκδήλωση της Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής με θέμα «Καρκίνος Στοματικής Κοιλότητας» ο καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου του Τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστημίου Πατρών κ. Θεόδωρος Παπαδάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, τον ακτινοθεραπευτή-ογκολόγο, επιμελητή Α’ ΕΣΥ Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Τσανάδη και την παθολόγο-ογκολόγο, επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ Ογκολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Ελένη Μαραγκούλη να καλύπτουν θέματα του καρκίνου της στοματικής κοιλότητας και να απαντούν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass