Αναγκαία η φύλαξη στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:44

«Ο πολύπαθος τομέας υγείας βρίσκεται, μαζί με τον τομέα της δημόσιας παιδείας, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου. Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι για την ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή στον δημόσιο λόγο, εμείς, η νέα γενιά πολιτικού προσωπικού, πρέπει να έχουμε ιδία εικόνα για τις συνθήκες στις οποίες εργάζονται, ζουν και εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας».

Αυτά αναφέρει η Αθηνά Σιαφαρίκα, με αφορμή την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με τους ασθενείς. Συζήτησε επίσης με τη διευθύντρια του Κέντρου, κα Καφέ, για τα θέματα που απασχολούν προσωπικό και νοσηλευόμενους, ενώ ενημερώθηκε ότι πλέον το Κέντρο έχει παιδίατρο, ενώ δρομολογείται και η τοποθέτηση οδοντιάτρου και μικροβιολόγου. Η κ. Σιαφαρίκα δεσμεύθηκε ότι θα αναδείξει σε επίπεδο Υγειονομικής Περιφέρειας το θέμα της φύλαξης του Κέντρου, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες, το οποίο -σύμφωνα με τη διοίκηση- συνιστά ένα από τα βασικότερα προβλήματα του Κέντρου.

Επίσης το στέλεχος της ΝΔ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου και ενημερώθηκε για όλα τα έργα που υλοποιεί η δημοτική αρχή, αλλά και για τα προβλήματα που προκαλεί στον σχεδιασμό της η γραφειοκρατία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass