Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η Αθηνά Σιαφαρίκα

ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2019 16:44

Στο πλαίσιο των επισκέψεων και συναντήσεων που πραγματοποιεί με επίκεντρο τις υποδομές και υπηρεσίες υγείας στον Νομό Λάρισας το στέλεχος της ΝΔ Αθηνά Σιαφαρίκα επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου συναντήθηκε με την υποδιοικητή του ΠΓΝΛ, κα Ανθή Χαλιβέρα, και τον κ. Φωτόπουλο, πρόεδρο ΔΑΚΕ ΠΓΝΛ και μέλος ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝΛ.

Από τη συζήτηση προέκυψαν τα παρακάτω συμπεράσματα: Ανάγκη επέκτασης κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΓΝΛ. Επιτάχυνση της - ήδη σε εξέλιξη- μετεγκατάστασης του προγράμματος μεθαδόνης. Επίλυση του προβλήματος στάθμευσης, πεζοδρόμηση και επαρκής φωτισμός. Ανάγκη διαμόρφωσης παρακείμενου χώρου φιλοξενίας για τους συνοδούς των χρονίως πασχόντων ασθενών. Επέκταση δρομολογίων λεωφορείων (γραμμή 4) για τη σύνδεση του ΠΓΝΛ με τον σιδηροδρομικό σταθμό, προκειμένου να εξυπηρετείται μεγάλος αριθμός εργαζομένων, ασθενών και συνοδών τους και να αποσυμφορηθούν οι χώροι στάθμευσης του νοσοκομείου.

Σε δήλωσή της η κ. Σιαφαρίκα ανέφερε: Αναμφισβήτητα, το ΠΓΝΛ αποτελεί κατάκτηση για τον νομό μας και υψίστης σημασίας υποδομή που εξυπηρετεί το σύνολο της Περιφέρειας. Η δυναμική του, οι ιδιαιτερότητές του, η γεωγραφική έκταση που εξυπηρετεί, οι μοναδικές κλινικές του κλπ. δικαιολογούν απόλυτα το αίτημα για αύξηση του προϋπολογισμού που κατανέμεται στο ΠΓΝΛ από το Υπ. Υγείας, ενώ με ικανοποίηση πληροφορήθηκα τη σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Δυστυχώς, ο αριθμός πολιτών που έχουν τεθεί εκτός ασφαλιστικού συστήματος (περί τα 2-2,5 εκατ. ανασφάλιστων πολιτών στην επικράτεια) συνιστούν σοβαρή επισφάλεια για τον προϋπολογισμό κάθε νοσοκομείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass