Ενταξη της ΜΑΦ στον Οργανισμό του ΓΝΛ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2020 15:32

Παρά τη μείωση του αριθμού των γιατρών, προκειμένου να στηριχθεί το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διατήρησε για μια ακόμα χρονιά τις σημαντικές της επιδόσεις αναφορικά με τον αριθμό των ασθενών, το κόστος νοσηλείας και τα επίπεδα επιβίωσης, υποστήριξε χθες το απόγευμα ο διευθυντής της Μονάδας κ. Απόστολος Κομνός στη διάρκεια γενικής συνέλευσης των φίλων της ΜΕΘ.

Στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου τόσο ο κ. Κομνός όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Φακής παρουσίασαν απολογιστικά στοιχεία για τη δραστηριότητα την προηγούμενη χρονιά κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στη διοργάνωση του πανελλαδικού συνεδρίου για τις ΜΕΘ σε συνεργασία με τις Μονάδες του ΝΙΜΙΤΣ και του Νοσοκομείου των Γιαννιτσών, καθώς και στην έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού φακέλου ασθενών και την εγκατάλειψη του χειρόγραφου συστήματος παρακολούθησης της πορείας των ασθενών.

Στις δραστηριότητες του συλλόγου καταγράφηκαν η συνδιοργάνωση της πρόσφατης εκδήλωσης με την 4η ΤΟΜΥ για τα εγκεφαλικά, καθώς και η εκδήλωση στα Φάρσαλα με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκδηλώσεις που, όπως επισημάνθηκε, θα διοργανωθούν και σε άλλες επαρχιακές πόλεις όπως η Αγιά και η Ελασσόνα στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης για τη νέα χρονιά.

Σημειώνεται ότι, όπως σημείωσε στην ομιλία του ο κ. Κομνός, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΜΕΘ, γεγονός που προσδιορίζει και το διεκδικητικό πλαίσιο, είναι το γεγονός ότι η ΜΑΦ λειτουργεί αν και δεν είναι ενταγμένη στον Οργανισμό του Νοσοκομείου. Εφόσον ενταχθεί, κατέληξε ο κ. Κομνός, θα δοθεί η ευκαιρία στη ΜΕΘ να διεκδικήσει θέσεις γιατρών για τη στήριξη της λειτουργίας της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass