Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TED3D ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΠΑΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 16:29

Παραδόθηκε χθες, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από τον επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιο Σαχαρίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας TED3D, Ηλία Φρυτζαλά η πρώτη ποσότητα προστατευτικών ασπίδων προσώπου, για την προστασία των αστυνομικών από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για 144 ασπίδες πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες θα διανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας. Οι ασπίδες είναι πολλαπλών χρήσεων, επιδέχονται ήπιας αποστείρωσης και καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου.

Κατά την παράδοσή τους έγινε επίδειξη από τον κ. Ηλία Φρυτζαλά προς τον τρόπο τοποθέτησης και αφαίρεσης της ασπίδας στο πρόσωπο. Οι εν λόγω ασπίδες έχουν σχεδιαστεί από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την εταιρεία TED3D και με την καθοριστική συμβολή του διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, καθώς και του διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Ηλία Καραμέτου.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες εκ μέρους όλων των αστυνομικών, οι οποίοι καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να παίρνουν όλα τα μέτρα ώστε να προστατέψουν αφενός τους εαυτούς τους και αφετέρου το κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass