Δωρεάν βοήθεια σε άτομα με αναπηρίες

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Δημοσίευση: 16 Απρ 2020 15:26

Τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) της Λάρισας, που χρειάζονται βοήθεια στις καθημερινές τους ανάγκες, όπως αγορά φαρμάκων, νοσηλευτική μέριμνα, μικρο-αγορές, πληρωμή λογαριασμών κ.ά., μπορούν να απευθυνθούν στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», όπου όλα τα παραπάνω τους παρέχονται δωρεάν.

Αυτό ανακοινώνει ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών και ενημερώνει τα μέλη του ότι: «λόγω των συστάσεων των αρμόδιων φορέων και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στη μετακίνηση των πολιτών, η κοινωνική δομή του Δήμου Λαρισαίων «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη, νοσηλευτική μέριμνα, συντροφιά, μικρο-αγορές, πληρωμή λογαριασμών, βοήθεια στην ατομική υγιεινή και άλλες υπηρεσίες που κρίνονται αναγκαίες.

Επίσης για τα άτομα με αναπηρία που αδυνατούν να κυκλοφορήσουν για την αγορά του φαρμακευτικού υλικού που τους είναι απαραίτητο, η «Βοήθεια στο Σπίτι» μπορεί να τους εξυπηρετήσει με το να παραδώσει όλο το υλικό στην πόρτα τους, χωρίς καμία χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κυρία Βάσω Δουβλατανιώτη, προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων στο τηλέφωνο 6970-236.181 (και για ψυχολογική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο).

Επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καλώντας στο τηλέφωνο: 2410-680.243, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως 18:00».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass