Ερώτηση Η. Διώτη για την ΩΡΛ Κλινική του ΓΝΛ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2014 22:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:03

 

Το θέμα του λουκέτου στην ΩΡΛ Κλινική του ΓΝΛ φέρνει με ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη, ζητώντας αφενός τη λήψη μέτρων για την άμεση επαναλειτουργία της και αφετέρου την προκήρυξη θέσεων όλων των απαραίτητων ιατρών για την ορθή, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της.

Ζητώντας την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα και επισημαίνοντας ότι «εδώ και 4 χρόνια, από τότε που η χώρα μας μπήκε στα μνημόνια, δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη γιατρού, ενώ έχουν συνταξιοδοτηθεί περί τους 4000 οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν», υπογράμμισε ότι «ενδεχόμενη πρόσληψη επικουρικών απλά θα μεταθέσει το πρόβλημα έλλειψης ιατρικού προσωπικού για λίγο καιρό, χωρίς όμως να το λύσει» και πρόσθεσε: «η υπερπροσέλευση ασθενών και οι εξοντωτικές εφημερίες δεν εξαντλούν απλά τους ιατρούς της αντίστοιχης Κλινικής του ΠΓΝΛ, αλλά καθιστούν και τη δική της λειτουργία προβληματική, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ασθενών».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass