Συνεργασία δήμου και επιστημονικής κοινότητας

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 0:01 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:13

 

Το ενημερωτικό περίπτερο, που λειτούργησε στην Κεντρική Πλατεία, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος και η Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με αφορμή και τη διεθνή ημέρα κατά των Ηπατίτιδων επισκέφθηκε σήμερα ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης εξήρε την προσπάθεια του διευθυντή της κλινικής και καθηγητή Παθολογίας Γ. Νταλέκου να ενημερώσει τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι ηπατίτιδες ανήκουν σε εκείνα τα λοιμώδη νοσήματα που βρίσκονται σήμερα μπροστά μας με δυνατότητες έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας και από την επιστημονική κοινότητα σημειώνεται πως η ενημέρωση των πολιτών έχει ιδιαίτερη αξία για την πρόληψη της νόσου, που απασχολεί τις σύγχρονες κοινωνίες.

Με αφορμή την επίσκεψη ο κ. Καλογιάννης δήλωσε πως «η σημερινή παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τους επιστημονικούς φορείς και την πανεπιστημιακή κοινότητα σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πολίτες σήμερα στα ζητήματα της υγείας, αύριο στα ζητήματα της παιδείας και όπου αλλού. Οι συμπολίτες μας στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης και της κοινωνικής καταστροφής το έχουν ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass