Χρ. Κέλλας: Αυξήσεις στους μισθούς γιατρών- νοσηλευτριών

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2014 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:44

 

Υπέρ της αύξησης των μισθών γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ ετάχθη ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας μιλώντας σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου «Γενικές διατάξεις για τη δημιουργία Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων – Σύσταση και Καταστατικό της Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων Ανώνυμη Εταιρεία», ο κ. Χρ. Κέλλας επισήμανε ότι «οι αμοιβές είναι εξευτελιστικές, καθώς είναι οι μόνοι οι οποίοι δουλεύουν μέρα νύχτα, πέρα των δυνάμεών τους. Αυτό περιλαμβάνει την πλειονότητα τους και γι’ αυτούς πραγματικά θα πρέπει να γίνει κάτι».

Ο Λαρισαίος βουλευτής εξέφρασε τη συμφωνία του με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας και τόνισε:

«Το να υπάρχουν αντιρρήσεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο κ. Τσούκαλης, για τον τύπο, τη μορφή της εταιρείας, για τη μεταβίβαση και το ποσοστό των μετοχών, να το συζητήσουμε. Όμως, το να ακούω τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα από τη πλειοψηφία των συναδέλφων, την αμφιβολία ή αντίρρηση για το αν θα πρέπει να συσταθεί αυτή η εταιρεία, να γνωρίζουμε το μισθολογικό κόστος των νοσοκομείων, είναι απορίας άξιον. Τι δεν πρέπει να υπολογίσουμε; Λένε, ότι είναι μνημονιακό. Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, που δεν γνωρίζει τα έξοδά του; Και αν δεν τα γνωρίζει, υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει;», αναρωτήθηκε ο κ. Χρ. Κέλλας.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass