Αγώνας εργαζομένων ΠΓΝΛ κατά του νόμου για την αξιολόγηση

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2014 14:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:59

Με μαζική συμμετοχή έγινε η γενική συνέλευση  των εργαζομένων στο ΠΓΝΛ, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση, «στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση οτι‎ συνεχίζουμε δυναμικά, αντιδρώντας στον νόμο 4250/2014.» Στο δελτίο τύπου αναφέρονται και τα εξής:

«Κυρίαρχο θέμα ήταν η αξιολόγηση και η συμμετοχή  στην απεργία -αποχή που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει η ΠΟΕΔΗΝ έως τις 1/11/2014. Κανείς εργαζόμενος δεν συμμετέχει στη αξιολόγηση που γίνεται με τον απαράδεκτο νόμο 4250/2014.

Με σαφήνεια δηλώνουμε και απαντάμε  ότι είμαστε υπέρ της αξιολόγησης αλλά κατά του νόμου εκτρώματος 4250/2014 που δεν έχει οριοθετήσει στόχους και έγινε μόνο για να υπάρξουν απολύσεις και να εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις απέναντι στην τρόικα.

‎Η καθολική συμμετοχή  με ποσοστό κοντά, στο 90% στην φάση της αυτοαξιολόγησης  έδειξε τον δρόμο του αγώνα απέναντι σ αυτόν τον ανεκδιήγητο νόμο. Απέχουμε και απεργούμε μέχρι την τελική απόσυρση του.

 Στην συνέλευση παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Πολυμερόπουλος Βασίλης. Ο πρόεδρος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Παπαποστόλου Δημήτριος. Οι γενικοί σύμβουλοι της ΠΟΕΔΗΝ Κουρουβάκαλης Δημήτριος και Μακρής Ανδρέας καθώς και αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Κασσές Ερμής.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass