Ανοια: Πρόληψη και αντιμετώπιση

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 16:10

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας με τα ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στο Στέκι ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου.

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου αποτελούμενη από τη νευρολόγο κ. Πανταζή Ευαγγελία, τη νευροψυχολόγο κ. Ολυμπία Μπογιατζίδου και την κοινωνική λειτουργό κ. Μαρία Τζιάρτα, αναφέρθηκε στην πρόληψη, στα συμπτώματα της νόσου, καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισής της. Επίσης τονίστηκε ότι τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου στοχεύουν στη νοητική ενδυνάμωση των ατόμων με άνοια, στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ώστε να παραμείνουν δραστήριοι πνευματικά και σωματικά για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη του ΚΑΠΗ, τα οποία ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις παροχές του Κέντρου Ημέρας. Στην ομιλία παρευρέθηκαν η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ. Ευθυμία Ζιώγα, ο προϊστάμενος του Τμήματος Υγείας κ. Θοδωρής Κυρόπουλος, καθώς και η προϊσταμένη του Τμήματος ΚΑΠΗ κ. Δήμητρα Κωστοπούλου. Η υπόψη δράση θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ και Στέκια, στα οποία θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πραγματοποίησής της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass