ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΖ. ΜΑΚΡΗ

Παγώνουν οι επιστροφές αποσπασμένων στα Κέντρα Υγείας ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:45

 Ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας αλλά και των Νοσοκομείων εκτιμάται ότι προκύπτει μετά την επιβληθείσα υποχρέωση επιστροφής ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις οργανικές του θέσεις.

Όχι μόνο το Κ. Υ. Αγιάς, όπως αναφερόταν σε χθεσινό ρεπορτάζ, αλλά και τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας λέγεται πως κινδυνεύουν με κατάρρευση εφόσον το αποσπασμένο σ΄ αυτά προσωπικό επιστρέψει στις οργανικές του θέσεις στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Σοβαρά προβλήματα αναφέρεται ότι θα προκύψουν επίσης εφόσον επιστρέψουν στα Κ. Υ. γιατροί πουν υπηρετούν σε άλλες θέσεις καλύπτοντας ανάγκες του ΕΣΥ.

Έχοντας διαπιστώσει σοβαρό πρόβλημα και επιχειρώντας να εξομαλύνει την κατάσταση ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Λαζ. Μακρής ανακοίνωσε χθες δύο αποφάσεις του:

-Αναστολή για σύντομο χρονικό διάστημα της επαναφοράς των εργαζομένων που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας του νομού Λάρισας στις μόνιμες (οργανικές) θέσεις.

-Σύσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των Κέντρων Υγείας σε συνδυασμό με το υπάρχον έμψυχο υλικό του Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.) και παράλληλα τη διασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας των δύο Νοσοκομείων.

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass