Οφθαλμολογικό συνέδριο στη Λάρισα

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 4-5-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2022 16:30

Στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιείται στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial”, το Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδας με τίτλο «Κλινικά Ερωτήματα στην Οφθαλμολογία».

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Οφθαλμολογική Εταιρεία Κεντρικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Τµήµατος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η χειρουργός οφθαλμίατρος επιμελήτρια Α’ Οφθαλμολογικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Λάρισας, κ. Καραθάνου Αικατερίνη.
Το Συνέδριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στη συνεδριακή αίθουσα «ΟΛΥΜΠΟΣ» του ξενοδοχείου Larissa Imperial και θα λήξει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στις διαδραστικές εκπαιδευτικές συνεδρίες είναι τα παρακάτω:
ΡΑΓΟΕΙΔΗΣ / ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ / ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ / ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗΣ / ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ / ΓΛΑΥΚΩΜΑ / ΒΛΕΦΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ.
Εκλεκτοί οφθαλμίατροι στις επιμέρους συνεδρίες θα προσπαθήσουν να απαντήσουν συνοπτικά σε κλινικά ερωτήματα που αφορούν στην καθημερινότητα της οφθαλμολογικής εξέτασης των ασθενών και τα οποία μένουν συνήθως αναπάντητα στις μονότονες διαλέξεις. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει συμβουλευτική, προτιμήσεις και γνώμες σε πληθώρα κλινικών ερωτημάτων της καθημερινής κλινικής πραγματικότητας. Η μοναδική μορφή ερωτο-απαντήσεων προσφέρει άμεση απάντηση και αμεσότητα με τη μορφή του διαλόγου μεταξύ των ειδικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Η συνεχής επιτυχία των συνεδρίων που οργανώνει η Ο.Ε.Κ.Ε. -αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της-  είναι δείκτης αναγνώρισης από την οφθαλμολογική κοινότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η εταιρεία για την επιμόρφωση των οφθαλμιάτρων της Κεντρικής Ελλάδας.
Ιστοσελίδα συνεδρίου:www.oeke-congress.gr
Γραφείο Οργάνωσης:Voyager Travel & Congress, τηλ. επικοινωνίας: 2310-250.401-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass